Beste zwemmers, ouders en/of verzorgers,

We zijn er weer in geslaagd om een mooie locatie te vinden voor ons jaarlijkse trainingskamp. Het komende jaar gaan we naar Zeist en wel in de periode van zaterdagochtend 30 april tot en met woensdagmiddag 4 mei 2016.

De meeste zwemtrainingen worden gehouden in het KNZB bad te Zeist. Voor een deel van de groep is er 2x een training op lang bad in Amersfoort.

Het KNZB bad ligt op loopafstand van de accommodatie waar we gaan overnachten (Groepsverblijf De Merel in Austerlitz). Omdat het trainingskamp dit jaar dichtbij is, is besloten om met eigen vervoer te reizen, zodat de ouders de gelegenheid hebben bij het brengen of halen de accommodatie te bekijken.

De kosten per deelnemer bedragen 180 Euro.

Je kunt je als deelnemer voor het trainingskamp aanmelden door een mail te sturen naar het volgende e-mail adres: richardkoudijs@casema.nl. Wij vragen je zo spoedig mogelijk maar uiterlijk voor 20 december 2015 te reageren. Daarnaast vragen we als aanbetaling € 80,00. Dit bedrag kun je overmaken op gironummer NL47INGB0001262211, t.n.v. zwemvereniging WVZ Zoetermeer, onder vermelding van de naam van de zwemmer en ‘trainingskamp Zeist mei 2016’. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaatsen beschikbaar zijn, hanteren we het tijdstip van betaling als selectiecriterium. We hebben kunnen reserveren voor 80 zwemmers. Dus: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Voor 1 april dient uiteindelijk het volledige bedrag betaalt te zijn.

Let wel: in verband met de door ons gereserveerde accommodatie en zwembad kan de aanbetaling niet worden gerestitueerd. Bij afzegging voor of op 31 maart 2016 is de helft van het kampgeld verschuldigd en bij afzegging na 31 maart 2016 het volledige bedrag. Bij calamiteiten of bijzondere omstandigheden kan door de kampcommissie van de hiervoor beschreven bepaling worden afgeweken.

Met vriendelijke groet,

Namens de Zwemkamp Commissie

Richard Koudijs