Organisatie

WVZ is een redelijk grote vereniging met verschillende afdelingen. De organisatie is zodanig opgezet dat de afdelingen een eigen bestuur heeft, bij ons genaamd een commissie. De voorzitters van de commissies vormen samen met de algemene bestuursleden, het MT, het algemeen bestuur. Het algemeen bestuur zorgt ervoor dat de vereniging als geheel draait en dat de benodigde randvoorwaarden zijn ingevuld. Ondersteunende functies hierbij zijn de ledenadministratie en wachtlijstbeheer, de clubhuiscommissie en het websitebeheer.

WVZ is een Calibris erkend leerbedrijfElke commissie heeft een aantal commissie leden waarmee de activiteiten van de betreffende zwemsport wordt ingevuld. Alle leden van het bestuur en de commissies zijn vrijwilligers, net als vele leden. Samen met alle vrijwilligers wordt dagelijks de vereniging draaiend gehouden.

In dit deel van de site vindt u meer informatie over de personen in het bestuur of in de ondersteunende functies. Informatie over de commissies vindt u in het menu bij de betreffende afdelingen.

Kijkt u ook eens op de vrijwilligers pagina en de pagina met vacatures, hier vindt u een overzicht vindt van alle functies waar (nog) invulling voor nodig is. Van harte aanbevolen!