Korting met de Zoetermeerpas

Ben je in het bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques nummer 3, 4 en/of 7? Dan kun je tegen inlevering van deze cheques korting ontvangen op de contributie bij onze vereniging. De voordeelcheques van de Zoetermeerpas 2017 kun je niet meer inleveren. De voordeelcheques van 2018 nemen wij wel in ontvangst. De korting gaat in de maand na ontvangst van de voordeelcheques in.

Voordeelcheque 7 voor ABC zwemles

Met voordeelcheque 7 betaal je maandelijks € 10 contributie voor de zwemlessen voor het A,B of C diploma. Bovendien hoef je geen inschrijfgeld en examengeld voor het afzwemmen voor het  diploma A, B of C te betalen. Het inschrijfgeld wordt bij gebruik van deze cheque teruggestort op jouw rekening. 
Voor leden die de cheques van 2017 voor 1 december 2017 hebben aangeleverd, geldt dat zij de korting van 9€ per maand houden tot alle maanden korting zijn verbruikt. 

Lees meer over voordeelcheque nummer 7 op de website van de gemeente Zoetermeer.

Voordeelcheques 3 en 4 voor overige zwemlessen en zwemactiviteiten

Met de voordeelcheque 3 en/of 4 kun je op de maandelijkse contributie € 10 korting ontvangen als je aan andere zwemlessen mee wilt doen, zoals zwemvaardigheden 123, snorkelen, survival, balvaardigheden en wereldzwemslagen. Ze gelden dus niet voor de ABC zwemlessen. Ook kun je deze cheques gebruiken voor deelname aan schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en  wedstrijdzwemmen binnen WVZ.

Hoe maak je er gebruik van?

Wil je de voordeelcheques gebruiken voor de zwemlessen of zwemactiviteiten bij WVZ, dan dien je de cheque(s) plus een kopie van de Zoetermeerpas zo spoedig mogelijk op te sturen naar onze ledenadministratie.

Ledenadministratie WVZ

Machtildahof 8

2719 AT  ZOETERMEER

Let op! Dit kan pas wanneer je of jouw kind daadwerkelijk geplaatst is voor de zwemles of zwemactiviteit. Stuur de cheques nog niet op als je jezelf of jouw kind hebt ingeschreven en nog geen bericht voor plaatsing hebt ontvangen.

Uiterlijke inleverdatum

De cheques van het jaar 2018 kun je indienen tot uiterlijk 1 december 2018. Daarna kan WVZ deze cheques niet meer aannemen en verwerken. De korting van de cheques gaat pas in de maand na ontvangst van de cheques in.