WVZ les- en trimzwemmen:

Zwemles en trimzwemmen

  1. Home
  2. /
  3. Les- en trimzwemmen
  4. /
  5. Zwemles en trimzwemmen

Wil je jouw kind een goede basis geven voor veel zwemplezier? Of wil je zelf  zwemles nemen?  Kom dan het Zwem-ABC halen bij zwemvereniging WVZ. Onze afdeling Les- en Recreatief zwemmen heeft als doel om op een prettige en verantwoorde manier kinderen en volwassenen te leren zwemmen. Leidraad daarbij zijn de vaardigheden van het Zwem-ABC en de Zwemvaardigheden zoals die door de Nationale Raad Zwemdiploma’s zijn opgesteld. Bij onze zwemlessen staan plezier, kwaliteit van de zwemlessen en veiligheid centraal.

Onze zwemlessen geven we in zwembad De Veur (wijk Rokkeveen) en in zwembad De Driesprong (wijk Dorp) in de gemeente Zoetermeer.

Vrijwilligers

Als een grote zwemvereniging met 1100 leden kunnen wij niet zonder onze vrijwilligers. WVZ heeft goed opgeleid kader dat 5 dagen in de week als vrijwilligers zwemonderwijs geeft aan kinderen én volwassenen.

Zwemveiligheid

Bij het Zwem-ABC ligt een belangrijk accent op het veilig zijn in het water. Al vanaf de eerste zwemlessen wordt hieraan aandacht besteed. Er wordt geoefend met vallen en opstaan, in het water springen en uit het water klimmen. Ook in het water zijn met kleren aan komt regelmatig tijdens de lessen aan de orde.

Wil je meer  over zwemles weten?

Heb je behoefte aan meer informatie over het leszwemmen? Kijk dan op de uitgebreide website Alles over zwemles waar de eisen van het Zwem-ABC staan vermeld, aangevuld met videomateriaal en antwoord op veel gestelde vragen rondom zwemles.

Veiligheid & Kwaliteit

Shadow
Slider

Komende activiteiten

  • Geen activiteiten


Schrijf je in voor de nieuwsbrief leszwemmen