Les- en trimzwemmen

Zwemvereniging WVZ biedt zwemlessen en recreatief zwemmen aan voor jong en oud. Veiligheid, plezier in het zwemmen en kwaliteit van de zwemlessen staan daarbij voorop. Het belangrijkste doel van onze zwemlessen is dat leerlingen zich na het behalen van hun diploma’s op een veilige manier zelfstandig in, op en onder water kunnen redden. Dat betekent dat onze leerlingen na het behalen van hun Zwem-ABC veilig mee kunnen met zwemfeestjes, zelfstandig in een (subtropisch) zwembad kunnen spelen en op of nabij het water kunnen zijn. Daarnaast is plezier in de zwemles van groot belang. In onze zwemlessen bieden we een veilige omgeving waarin we onze leerlingen spelenderwijs leren zwemmen en begeleiden naar hun zwemdiploma’s.

Wij leiden op voor de officieel erkende diploma’s van het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma’s (NRZ). WVZ wordt hiervoor jaarlijks getoetst op kwaliteit en veiligheid. Voor de meer ervaren zwemmers bieden we na het Zwem-ABC ook de zwemvaardigheidsdiploma’s van de NRZ aan.

Bij WVZ worden er vijf dagen per week zwemlessen verzorgd. In het ondiepe bad staan zweminstructeurs tijdens de les in het water bij de kinderen om hen watergewend te maken en te leren zwemmen. In het diepe bad staan de instructeurs meestal op de kant langs het zwembad.

Lees wat wij als lesaanbod voor kinderen én volwassenen hebben en schrijf jezelf of jouw kind in!

Heeft uw kind een beperking?

Zwemmen en zwemles is voor iedereen en dus ook voor kinderen en volwassenen die het tempo van de reguliere zwemlessen niet kunnen bijbenen en/of een beperking hebben. Bij Dol-fijn leszwemmen ben je vanaf 5 jaar van harte welkom.

Komt u ook bij ons zwemmen?

Met onderstaande knop schrijft u zich in als lid van WVZ.