Contributie en kortingsmogelijkheden

Automatische incasso

Zwemles en recreatief zwemmen vinden wekelijks plaats en je betaalt hiervoor op maandelijkse basis contributie via automatische incasso. Na het invullen en verzenden van het online inschrijvingsformulier ontvang je een automatische bevestigingsmail met in de bijlage een incassoformulier. Deze dien je te scannen en op te sturen naar de ledenadministratie of uit te printen en ondertekend op te sturen naar:

Ledenadministratie, Machtildahof 82719 AT Zoetermeer.

Je machtigt hiermee WVZ om maandelijks de contributie van jouw bankrekening af te schrijven. De automatische incasso vindt plaats rond de 10e van de maand.

Strippenkaart

Voor het recreatief zwemmen kun je ook een 12-strippenkaart aanschaffen. Voor het zwemmen met een strippenkaart betaal je een jaarlijkse lage bijdrage om als ‘strippenkaartlid’ te mogen zwemmen. De strippenkaart is maximaal 1 jaar geldig.

Actuele contributie

Ga voor de actuele contributiebedragen naar Contributie

Kortingsmogelijkheden

Voor inwoners van Zoetermeer zijn de volgende kortingen op de maandelijkse contributie mogelijk:

  • Korting met de ZoetermeerpasBen je in het bezit van de Zoetermeerpas met voordeelchequenummer 3, 4 en 7? Dan kun je tegen inlevering van deze cheques korting ontvangen op de contributie bij onze vereniging. De korting van de Zoetermeerpas gaat pas in de maand na ontvangst van de cheques in.

    Lees meer…

  • Vergoeding zwemles A diplomaIs jouw kind geboren in 2012, woont het in Zoetermeer  en volgt het in 2018 zwemlessen voor het zwemdiploma A? Dan ontvang je van de gemeente Zoetermeer een bijdrage van € 100,- in de leskosten.

    Lees meer…