De afgelopen jaren zijn we met WVZ wedstrijdzwemmen naar diverse locaties in het buitenland afgereisd om op trainingskamp te gaan. Voor 2016 heeft het bestuur en de trainers besloten om naar het KNVB sportcentrum te Zeist af te reizen.

KNZB bad Zeist
Het KNZB bad Zeist beschikt over een twaalf banenbad van 25 bij 30 meter en een volledig ingerichte fitnesszaal. Het zwembad ligt in een bosrijke omgeving op het terrein van het KNVB sportcentrum. Het KNZB bad Zeist heeft de status van Nationaal Topsport Centrum en is mede daardoor voor elke doelgroep toegankelijk. Via deze link is meer informatie te vinden over het KNZB bad.

Groepaccommodatie Austerlitz

Voor de overnachting zal gebruik gemaakt worden van Groepsaccommodatie Austerlitz op basis van vol pension. We verblijven in groepsverblijf De Merel van de Paasheuvel Groep, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, 0343-491304.

Groepsverblijf De Merel is in 2011 gebouwd. In het groepsverblijf is het natuurlijk genieten voor iedereen. Het groepsverblijf ligt middenin het bos en op de Utrechtse heuvelrug. Met het bos rond De Merel is er veel ruimte om buitenactiviteiten te organiseren. Het verblijf beschikt over een eigen recreatieruimte en alle faciliteiten bevinden zich op de begane grond.

De groepsaccommodatie ligt in een bijzonder bosrijke omgeving. Austerlitz ligt in een bosrijke omgeving nabij Utrecht en is bekend vanwege de piramide van Austerlitz. Deze piramide is in de 19e eeuw gebouwd door generaal Marmont als eerbetoon aan Napoleon. Dit monument is nog steeds te bezichtigen. Deze accommodatie is op loopafstand van het KNVB sportcentrum.

Groepsverbijfdemerel 

Zwembad Sportfondsenbad Amersfoort
50-meter wedstrijdbad met 8 banen.