De eerste kennismakingscursus/schoolsportcursus Schoonspringen is onlangs afgerond. De bedoeling van deze cursus was om de deelnemers kennis te laten maken met het Schoonspringen bij WVZ op zondagmiddag in Zwembad “De Veur”. Tijdens de 3 zwembadtrainingen zijn door de deelnemers sprongen gemaakt van de kant, de minitrampoline, de 1-meter plank en de 3-meter plank. Ook dit jaar is het een succes geweest een van de deelnemers vond het zo leuk dat zij ook lid is geworden en nu al volop mee traint.

De volgende springers hebben afgelopen zondag 7 december het deelname certificaat gehaald, vlnr; Melvin Oosterveen, Stefan Oosterveen, Alvin Groenewald, Rusen Gozutok, Tamila Memari en Nikki van den Bold.

Volgende Kennismakingscursus:
Heb je dit ook wel eens willen doen, de volgende kennismakingscursus start op 8 maart 2015 en bestaat uit drie lessen op zondag middag van 17.00-18.00u in Zwembad “De Veur” in de wijk Rokkeveen, wil je hieraan mee doen geeft je dan op via het volgende E-mail adres: secretaris.schoonspringen@wvz.nl