Goed resultaat schoonspringers bij derde Breedtesport wedstrijd

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Goed resultaat schoonspringers bij...

Afgelopen Zaterdag vond er in het Sloterparkbad te Amsterdam de derde van de vier  KNZB breedtesportcompetitie plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging als voor het individueelklassement. Aan deze landelijke KNZB breedtesportcompetitie deden in totaal zeven
schoonspringers mee die uitkwamen inverschillende categorieen.

In de categorie C (12 en 13 jaar) behaalde Twan Wijn een mooie 3de plaats en werd beloond met een Bronzen Medaille en staat hiermee in het individuele klassement nu op de 3de plaats.

In de categorie D (10 en 11 jaar) behaalde Sacha Roos een Gouden medaille door het veroveren van de 1ste plaats in dezelfde categorie behaalde, Rianne van Ettinger een 5de plaats en behaalde Fabrizio Ledda een 8ste  plaats. In het individuele klassement staan de springers van WVZ dichtbij elkaar, Sacha Roos op de 1ste plaats, Rianne van Ettinger op een  4de plaats en Fabrizio Ledda staat op de 6de plaats.

In de categorie E (9 jaar en jonger) deden de volgende drie springers van WVZ mee, Nikita Feijtel behaalde een 15de plaats, Arjen van Ettinger behaalde een 24ste plaats en Mika Steven een 25ste plaats. In het individuele klassement staat Nikita nu op een 3de plaats, Mika Steven op de 12de plaats en Arjen van Ettinger op de 13de plaats.

Bij de laatste Breedtesport wedstrijd op 15 maart in Den-Helder wordt het reuze spannend voor hun allemaal om zo hoog mogelijk in het individuele klassement te eindigen de beste drie wedstrijden worden namelijk bij elkaar op geteld. In het verenigingsklassement zijn er weer mooie punten behaald en staat WVZ op een keurige vierde plaats met 151 punten.