Wederom een Goed resultaat voor WVZ schoonspringen in de Breedtesport competitie.

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Wederom een Goed resultaat...

Afgelopen zaterdag vond er in het “Pieter van den Hoogenband” Zwemstadion te Eindhoven de tweede KNZB Breedtesport wedstrijd Schoonspringen plaats waarbij de springers van WVZ zich weer van de goede kant lieten zien. In deze competitie wedstrijd die bestaat uit het springen van vier verschillende wedstrijden wordt aan het eind van de competitie bepaald wie de Breedtesport Kampioen wordt en welke vereniging de verenigingscompetitie wint. Ook bij deze tweede wedstrijd werden door de springers van WVZ weer goede resultaten geboekt.

In de categorie-C (12 en 13 jaar) werd de 3de plaats dus een Bronzen medaille behaald door Twan Wijn en behaalde Jasper v. Proosdij een mooie 9 de plaats, in deze categorie staat na twee wedstrijden Twan Wijn op een derde plaats en Jasper v. Proosdij op de zevende plaats.

In de categorie-D (10 en 11 jaar) werd de 1 ste plaats dus de Gouden medaille behaald door Sacha Roos en behaalde Rianne v. Ettinger een goede 8 ste plaats. In deze categorie staat Sacha Roos na twee wedstrijden op een stevige eerste plaats en Rianne v. Ettinger op een 8 ste plaats.

In de categorie-E (9 jaar en jonger) behaalde Nikita Feijtel een 8 ste plaats en behaalde Arjen v. Ettinger en Mika Steven beide de 22 ste plaats. In deze categorie staat Nikita Feijtel na twee wedstrijden op de vierde plaats, Mika Steven op de 16 de plaats en Arjen v. Ettinger bezet de 19 de plaats.

Door deze resultaten staat WVZ in het verenigingsklassement goed genoteerd op de vierde plaats en kan er in de volgende wedstrijd gestreden worden om weer een plaatsje te stijgen in het verenigingsklassement. Op naar de volgende wedstrijd 18 januari 2014 in het Sloterparkbad in Amsterdam.