4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Twee keer Brons voor...

Zondag 24 november vond er in het Zwembad ´Hofbad” te Den-Haag de Int. Open Leeftijdsgroepenwedstrijd 1 meter plank plaats. WVZ deed met zeven springers(sters) mee aan deze wedstrijd en haalde goede resultaten.

In de categorie meisjes-D behaalde Selina Hülters net het podium niet, zijn behaalde de 4de plaats, Kyra van der Meer werd 5de en Zoë Taylor behaalde een 6de plaats.

Bij de meisjes-C werd de eerste Medaille binnen gehaald door Aiden Wallegie zij veroverde de 3de plaats, Lindsey van Krieken werd 8ste en Anna Taylor behaalde een 12de plaats.

Annemarijn Bal behaalde in de categorie Dames Masters de tweede Medaille door een 4de plaats te behalen.