Zilver voor WVZ bij de Sinterklaas wedstrijd in Nieuwegein.

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Zilver voor WVZ bij...

Zoetermeer – Afgelopen zaterdag werd er een spectaculaire en gezellige Sinterklaas wedstrijd in Nieuwegein georganiseerd, Sinterklaas zelf was ook aanwezig met zijn pieten. Tijdens deze wedstrijd die speciaal voor de jongere springers georganiseerd werd, deden ook springers van WVZ mee in verschillende groepen.

In de E-categorie voor de meisjes deden maar liefst 16 meisjes mee waarvan 2 springsters van WVZ, Sureka Bierman Kerklaan behaalde een 8ste plaats met 80.30 punten en Stacey van der Burg wat voor haar de eerste wedstrijd was behaalde een 13de plaats met 70.15 punten. Bij de Jongens-E behaalde Romeo Roushanaei een 5de plaats. Ook voor Romeo was het zijn eerste wedstrijd. In de D-categorie voor de meisjes kwamen er 3 springers in actie voor WVZ, Selina Hülters behaalde een Zilveren Medaille door de tweede plaats te veroveren met 108.20 punten, Kyra van der Meer behaalde een 5ste plaats met 92.70 punten en Zoë Taylor behaalde een 10de plaats met 80.35 punten. Het was voor alle Schoonspringers een schitterende prestatie. Alle springers die mee deden werden ook in gedeeld in teams per vereniging, van de elf teams die meededen behaalde het 1ste team van WVZ bestaande uit Kyra van der Meer, Zoë Taylor en Selina Hülters net het podium niet, zij behaalde een keurige 4de plaats. Het 2de team bestaande uit Sureka Bierman Kerklaan, Stacey van der Burg en Romeo Roushanaei behaalde een 8ste plaats De Sinterklaas wedstrijd was een succes en hopen dat Sinterklaas er volgend jaar weer bij is.