4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Goed resultaat voor WVZ...

Afgelopen zondag vond er in Zwembad De Veur in Zoetermeer de eerste KNZB Breedtesport wedstrijd Schoonspringen plaats waarbij de springers van WVZ zich weer van de goede kant lieten zien. In deze competitie wedstrijd die bestaat uit het springen van vijf verschillende wedstrijden wordt aan het eind van de competitie bepaald wie de Breedtesport Kampioen wordt en welke vereniging de verenigingscompetitie wint.

In de categorie-C (12 en 13 jaar) werd de 2de  plaats dus een Zilveren medaille behaald door Rianne van Ettinger met een  totaal van 126.5 punten en behaalde Lars een een mooie 9de plaats met 105.5 punten.

In de categorie-D (10 en 11 jaar) werd een de 11de plaats behaald door Lindsey van Krieken zijn behaalde 109.0 punten en behaalde Noah de Barba een 18de plaats met  99.5 punten.

In de categorie-E (9 jaar en jonger) behaalde Nikita Feijtel een 3de plaats en kreeg daardoor de Bronzen medaille omgehangen in deze zelfde categorie behaalde Esmee Dekker een7de plaats met 121 punten, Michelle Druif een 9de plaats met 118,5 punten, Catarina Lasschuyt een 11de plaats met 117,5 punten, Arjen van Ettinger een 12de plaats met 116,5 punten en Mika Steven een 14de plaats met 114,5 punten, de springers zaten heel dicht bij elkaar in deze categorie.

In de categorie-A (16 t/m 18 jaar) behaalde Chiara Ledda een mooie 5de plaats met 105 punten. Door deze resultaten staat WVZ in het verenigingsklassement goed genoteerd op de derde plaats en kan er in de volgende wedstrijd gestreden worden om weer een plaatsje te stijgen in het verenigingsklassement. Op naar de volgende wedstrijd 12 November 2016 in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion  in Eindhoven.