4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. 1x Zilver en veel...

Afgelopen zaterdag 12-11-2016 vond er in het “Pieter van den Hoogenband” zwemstation te Eindhoven de tweede KNZB schoonspring breedtesportwedstrijd plaats waarbij de Zoetermeerse schoonspringers zich weer van een goede kant lieten zien en werden er heel wat persoonlijke prestaties verbeterd. Na de eerste wedstrijd in Zoetermeer was het voor de springers(sters) een hele uitdaging om goed te presteren tijdens deze wedstrijd om zeker te zijn van een goede klassering in het algemeen- en individueel klassement. In totaal deden er 7 springers van WVZ mee aan deze wedstrijd, zij kwamen uit in de E-, D-, C- en A-categorie.
In de E-categorie behaalde Nikita Feijtel een 4de plaats met 132,5 punten, Esmee Dekker een 8ste plaats met 126,5 punten, Arjen van Ettinger een 11de plaats met 123 punten en Mika Steven een 20ste plaats met 111,5 punten. Na twee wedstrijden werden er goede zaken gedaan voor het individuele algemeen klassement. In dat klassement na twee wedstrijden staat Nikita Feijtel op een 3de plaats, Esmee Dekker op de 6de plaats, Arjen van Ettinger de 10de plaats en Mika Steven op een 17de plaats.
In de D-categorie behaalde Lindsey van Krieken een 5de plaats en stijgt hiermee naar de 7de plaats in individuele algemeen klassement. In de C-categorie behaalde Rianne van Ettinger een Zilveren Medaille door de 2de plaats te veroveren met 132 punten, zij staat mede hierdoor op een 2de plaats in het individuele algemeen klassement.
In de A-categorie behaalde Chiara Ledda een 4de plaats met 109,5 punten. In het individuele klassement staat zij na twee wedstrijden op de 4de plaats. Door al deze persoonlijke verbeteringen zijn er goede zaken gedaan in de verenigingscompetitie, WVZ heeft zich met minder springers dan de vorige keer de 3de plaats in het verenigingscompetitie weten te behouden en wordt het bij de volgende wedstrijd op 22 januari 2017 in het Sloterparkbad in Amsterdam extra spannend om deze plaats te verdedigen.