Afgelopen zondag hebben de schoonspringers van WVZ gestreden om het jaarlijkse clubkampioenschap. Er werd gesprongen in vier verschillende groepen van zowel de 1- en 3 meter plank, de kant met de mini trampoline en oefeningen op de mat.

Bij de eerste groep de “beginners” werd Zahara Hasan Clubkampioen met een score van 126 punten, 2de werd Rosanna Selier met een score van 124 punten en de 3de plaats was voor Lysanne Daams met 120 punten.

In de tweede groep de “gevorderden” werd de Clubkampioen Annick Meijers met een score van 127.5 punten, 2de werd Frances Meijers met een score van 124 punten de 3de plaats was voor Tom Selier en een score van 117.5 punten, 4de werd Kayleigh van Deutekom met 113 punten, 5de werd Chinouk Daams met 110.5 punten.

In de derde groep de “vergevorderden” werd Clubkampioen Marjet Praasterink met een score van 137 punten, 2de werd Guurtje Praasterink met 126.5 punten en 3de werd Fianne Gruppen en een score van 123 punten.

In de laatste groep de “wedstrijdspringers” werd het ook een spannende strijd de Clubkampioen werd Babet Ruizenaar met een score van 134 punten, 2de werd Tim Ruizenaar met 132.5 punten de 3de plaats was voor Annemarijn Bal met 127 punten en de 4de werd Maaike Kemps met een score van 118.5 punten.

Na deze wedstrijd werd ook de winnaar van de Doelstellingen bekend gemaakt, deze wisselbeker werd dit jaar gewonnen door Kayleigh van Deutekom die de meeste doelstellingen gehaald had.

De avond werd afgesloten met een heerlijke BBQ van de springers en ouders, voor de springers van WVZ was het wederom een geslaagd seizoen waar weer veel persoonlijke verbeteringen behaald werden.

  foto zahela 2 foto groep beginners 2

foto groep gevorderden 2 foto vergevorderden 2

foto wedstrijd springers 2