5de plaats finale WVZ Landelijke Breedtesport schoonspringcompetitie

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. 5de plaats finale WVZ...

Dankzij de goede resultaten van alle schoonspringers en de inzet van de trainster heeft de schoonspringafdeling van WVZ afgelopen zondag in het Sportfondsenbad in Amersfoort tijdens de finale de 5de plaats als team weten te bemachtigen in het eindklassement van de landelijke breedtesportcompetitie waarbij 12 teams uitkomen.

De landelijke breedtesportcompetitie bestond uit 4 wedstrijden waar gestreden kon worden zowel voor de vereniging als voor het individueel klassement.

In deze 4de en laatste breedtesportcompetitie werden twee springsters van WVZ Kampioen in hun klasse. Marloes Plug behaalde in de categorie 19 jaar en ouder ook wel de Pre-masters genoemd, een gouden medaille in het dag klassement en werd kampioen in haar klasse met een score van 389.5 punten. Annemarijn Bal behaalde in de categorie 10 en 11 jaar (klasse D) een gouden medaille in het dag klassement en werd kampioen in haar klasse met een score van 416.5 punten.

In de categorie 9 jaar en jonger (klasse E) was de concurrentie ontzettend groot maar  behaalde ook zij goede scores voor zowel de vereniging als individueel.

Maaike Kemps was in deze categorie onze beste springster en behaalde in het eindklassement een mooie 5de plaats met 391.5 punten, gevolgd door Eline van Voorden 7de (367 pnt), 11de Michelle Fransen (356.5 pnt), 14de Marjet Praasterink (345 pnt), 15de Ahmed Hamza Aulad (338 pnt), 21ste Tom Selier (318.5 pnt)

In de categorie van 12 en 13 jaar (klasse C) behaalde Babet Ruizenaar uitkomend voor PSV Eindhoven een keurige tweede plaats in het dag klassement en werd derde in het eindklassement met een bronzen medaille en een score van 383.5 punten.

In de categorie niveau 1+2 werd Tim Ruizenaar uitkomend voor PSV Eindhoven in het dagklassement 9de met 114 pnt, Tim eindigde in het eindklassement op een 11de plaats (357.5 pnt)

Voor de afdeling Schoonspringen van WVZ is dat een uitstekend resultaat en gaan we verder om dit volgend jaar zeker weer te verbeteren. Wil je ook kennismaken met schoonspringen kom dan een keer kijken op zondagmiddag vijf uur in zwembad “De Veur” in de wijk Rokkeveen  om geef je op via secretaris.schoonspringen@wvz.nl