4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Schoonspringers WVZ sprongen goed...

Afgelopen Zaterdag vond er in het sloterparkbad te Amsterdam de derde van de vier  KNZB breedtesportcompetitie plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging als voor het individueel klassement. Aan deze landelijke KNZB breedtesportcompetitie deden in totaal 11 Zoetermeerse schoonspringers mee die uitkwamen voor o.a WVZ Zoetermeer en PSV Eindhoven. Marloes Plug van WVZ, behaalde in de categorie Pre-Masters (19 jaar en ouder) een gouden medaille met een punten totaal van 134.5, zij staat in het individuele klassement nu op de eerste plaats. Tim Ruizenaar die uitkwam voor PSV, behaalde in de categorie Niveau 1-2 een mooie 10e plaats met een totaal van 116 punten en staat hiermee in het individuele klassement nu op de 11deplaats. Babet Ruizenaar die ook uitkwam voor PSV, behaalde in de categorie C (12 en 13 jaar) een verdienstelijke vierde plaats met een totaal van 125.5 punten, zij staat in het individuele klassement nu op de tweede plaats.  Annemarijn Bal van WVZ behaalde in de categorie D (10 en 11 jaar) een gouden medaille met een punten totaal van 130.5, zij staat in het individuele klassement nu op de eerste plaats. In de categorie E (9 jaar en jonger) deden de volgende zeven springers van WVZ mee, Maaike Kemps behaalde een bronze medaille met een punten totaal van 131.5, zij maakt nog steeds kans om bij de eerste drie in het individuele klassement te eindigen na vier wedstrijden.  Eline van Voorden behaalde een 7de plaats met 120 punten, Aulad Ahmed Hamza werd 13de met 112 pnten, Marjet Praasterink werd 17de met 106 punten, Michele Fransen werd 19de met 105 punten, Fianne Gruppen werd 20ste met 103 punten en Tom Selier werd 21ste met 102 punten in totaal deden in deze categorie 28 springertjes mee. Bij de laatste Breedtesport wedstrijd op 14 februari in Amersfoort wordt het reuze spannend voor hun allemaal om zo hoog mogelijk in het individuele klassement te eindigen de beste drie wedstrijden worden namelijk bij elkaar op geteld. In het verenigingsklassement zijn er weer mooie punten behaald en staat WVZ op een keurige zesde plaats me een punten totaal van 149.

Wil je ook eens meedoen aan het Schoonspringen en heb je minimaal zwemdiploma A, geeft je dan nu op voor de kennismakingscursus van 31 januari in Zwembad “De Veur”, je mag dat drie meedoen voor slechts 15.00 euro en maak je gelijk kennis met het Schoonspringen.