4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. 2x Zilver voor Schoonspringers...

Zondag 22 januari ’17 vond er in het Sloterparkbad te Amsterdam de derde van de vijf KNZB-breedtesportcompetitie plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging- als voor het individueel klassement. Aan deze landelijke KNZB-breedtesportcompetitie deden in totaal 7 schoonspringers van WVZ Zoetermeer mee.

In de categorie E (9 jaar en jonger) werd de eerste Medaille binnen gehaald voor WVZ, Nikita Feijtel behaalde de 2de plaats met een nieuw punten totaal van 139.5 punten, in deze zelfde categorie behaalde Esmee Dekker een 7de Plaats met een punten totaal van 129 punten, Mika Steven een 13de plaats met 120,5 punten en Arjen van Ettinger een 14de plaats met 119,5 punten. Ook werd in het individueel klassement plaatsen verbeterd op de 3de plaats staat Nikita Feijtel, Esmee Dekker staat op een 6de plaats, Arjen van Ettinger een 9de plaats en Mika Steven op de 15de plaats wat een heel goed resultaat is in een groep van 47 springers.

In de D-categorie (10 en 11 jaar) waar Lindsey van Krieken uit kwam behaalde zij een keurige 8ste plaats met 117 punten. In het individueel klassement staat Lindsey van Krieken op een 4de plaats.
In de categorie C (12 en 13 jaar) werd de tweede Medaille voor WVZ binnen gehaald door Rianne van Ettinger met een punten totaal van 127,5 punten, ook Rianne strijdt mee om de podium plaatsen in het individueel klassement, na drie wedstrijden staat zij op de eerste plaats.

Door deze resultaten zijn de springers van WVZ in het verenigingsklassement opgeklommen naar de 3de plaats. Zondag 19 februari is de 4de Breedtesportwedstrijd in zwembad De Veur in Zoetermeer, waar andere sprongen op het programma staan waar nu goed voor getraind wordt om het goede resultaat vast te houden.