4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. WVZ behaald goede resultaten...

In het weekend van 18 en 19 maart 2017 hebben de Schoonspringers van WVZ meegedaan aan de eerste Regio West Bokaal in het Hofbad te Den-Haag. Naast de wedstrijden om de Regio Bokaal werd er deze twee dagen tevens de 4de plaatsingswedstrijd voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap (NJK) op zowel 1- als 3 meter en Toren gehouden. Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door 11 verschillende verenigingen, met in totaal 73 springers die bij elkaar 930 maal van zowel 1- als 3 meter plank en Toren hun beste sprongen lieten zien. De springers van WVZ deden in verschillende klasse en onderdelen mee aan deze wedstrijd.

Op zaterdag 18 maart begon de eerste dag met de jongere springers, in categorie meisjes-D, behaalde Nikita Feijtel een 8ste plaats op de 1 meter plank en Arjen van Ettinger bij de jongens-D een 7de plaats. Bij de meisjes-C op de 1meterplank behaalde Rianne van Ettinger een 6de plaats. Sacha Roos behaalde bij de meisjes-B op de 1 meter een 4de plaats en miste daardoor net het podium. In de categorie meisjes-A werden de eerste medailles voor WVZ binnen gehaald, Annemarijn Bal veroverde een 1ste plaats wat goed was voor de Gouden Medaille en Maaike Kemps behaalde een 3de plaats wat een Bronzen Medaille opleverde. Deze dag werd afgesloten door Twan Wijn die op de 1 meter plank met een 2de plaats de Zilveren Medaille omgehangen kreeg.

Op de tweede dag, zondag 19 maart, behaalde Rianne van Ettinger in de categorie meisjes-C de 6de plaats op de 3 meter plank. De vierde Medaille voor WVZ werd behaald bij de wedstrijd op de 1 meter plank, bij de meisjes-A, Annemarijn Bal behaalde in de categorie meisjes A een Zilveren Medaille door het veroveren van een 2de plaats, Maaike Kemps behaalde in deze wedstrijd een 5de plaats. Nikita Feijtel behaalde de volgende Medaille, in de categorie meisjes D 3 meter plank, veroverde zij een Bronzen Medaille door het behalen van de 3de plaats. Bij het Synchroon springen op de 3 meter plank werden ook medailles behaald, Nikita Feijtel en Rianne van Ettinger behaalde in deze wedstrijd meisjes C/D een mooie 3de plaats en werden beloond met het Brons. Annemarijn Bal en Maaike Kemps behaalde in de categorie meisjes A/B de Gouden Medaille door het veroveren van de 1ste plaats. De laatste springers van WVZ Sacha Roos en Twan Wijn behaalde de laatste medailles, Sacha behaalde door haar 3de plaats een Bronzen Medaille op de 3 meter plank, Twan behaalde een Zilveren Medaille door het behalen van de 2de plaats op de 3 meter plank. Met al deze behaalde resultaten van de springers eindigde de springers van WVZ in de uitslag om de Regio West Bokaal een 4de plaats en dat is een resultaat waar zij heel tevreden mee zijn.