Beste familie, vrienden, collega’s, sponsoren, etc,

Nog een kleine maand te gaan tot de Alpe d’HuZes!

Van velen hebben we een donatie mogen ontvangen voor het goede doel waarvoor wij strijden: de strijd tegen kanker. Dank daarvoor! We denken dat er nog geadresseerden zijn die er nog niet aan toe gekomen zijn om ons financieel te steunen, doch dat wel willen of wilden. Het fietsen moeten wij zèlf doen, maar voor de echte strijd hebben we jullie hard nodig.

Martine GeertAlpe d’HuZes is een initiatief dat zich op een geweldig positieve manier onderscheidt van veel andere goede doelen instellingen. Dat onderscheid en de enorme kracht en saamhorigheid die het teweeg brengt, geeft ons moed en overtuiging dat we deze ziekte ooit een keer gaan overwinnen.

Helaas niet meer voor onze dochter Martine, maar voor de andere helden in het ziekenhuis: patiënten, artsen en verplegers. Daarvoor zou Martine het nu ook gedaan willen hebben.

Opgeven is geen optie: dat is het motto van Alpe d’HuZes, dat is het motto van onze Martine en dat zal ons motto zijn om in juni de Nederlandse berg meerdere malen op één dag te bedwingen.

 

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/annemariesipman/annemarie-sipman/
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/geertsipman/geert-sipman/

Bedankt en ♥ groet,

Geert en Annemarie