Hieronder een bericht van onze sponsor Zwemspullenwinkel!

Moulded pro: Badmuts geschikt voor lang haar!
Sinds kort heeft Arena een nieuwe badmuts ontwikkelt, de moulded pro, speciaal voor zwemmers met lang haar! De badmuts is ergonomisch gevormd, waardoor rimpels in het materiaal  tot een minimum wordt beperkt. De pasvorm, materiaal, de wijze van productie en design zijn afgestemd op zwemmers met lang haar. De cap is van 100% silicone en bij ons momenteel leverbaar in het zwart en roze.

arena badmuts

 

Nieuwe zwembril , python mirror
Ook heeft Arena een nieuwe zwembril op de markt gebracht, de python mirror. De python heeft curved lenzen, waardoor er een breed gezichtsveld gecreerd is voor optimaal zicht. De spiegelende coating beschermt de ogen tegen schadelijke UV-straling en maakt de bril ideaal voor gebruik in open water, in goed verlichte zwembaden en tijdens wedstrijden. De high performance harde lenzen, gemaakt van polycarbonaat, zijn helder, duurzaam en krasbestendig. Door de verwisselbare neusbruggetjes met verschillende afmetingen ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm. De aangename pasvorm wordt nog eens versterkt door dubbele bandjes.

arena bril

Clubkleding
Sinds de zomervakantie heeft Arena een nieuwe teamline. Wij hebben nog een aantal “oude modellen” polo’s, vesten en trainingspakken op voorraad, voor een mooie prijs. Heeft u interesse, kunt u kijken op de website of mailen naar info@zwemspullenwinkel.nl Daarnaast is het ook mogelijk om de nieuwe clubkleding, op afspraak, te passen in de veur.

Uitverkoop
Op 29 maart in de Veur is onze periodieke uitverkoop, volg ons op Facebook voor meer informatie.