De wisselbeker wordt jaarlijks tijdens de Algemene Leden Vergadering toegekend aan een lid of groep van leden wegens bijzondere verdiensten op organisatorisch, instructief, leidinggevend en/of sportief gebied.

Dit jaar is de WVZ wisselbeker uitgereikt aan Marian Immerzeel.

De wisselbeker gaat dit jaar naar een vrouw die al vele jaren bij de vereniging betrokken is. Haar kinderen zijn al sinds 1999 als elementair zwemmers lid geworden en dus ook al weer 12,5 jaar lid. Doordat haar kinderen na het leszwemmen zijn gaan wedstrijdzwemmen is zij zelf vanaf 2004, na het afronden van de bijbehorende cursus, official 4 geworden. Zo rollen veel ouders in een leven als vrijwilliger bij de vereniging. Haar official status heeft zij het afgelopen jaar ook nog eens uitgebreid naar de bevoegdheid jurylid (J) en de bevoegdheid kamprechter (K). 

Inmiddels is zij uitgegroeid tot de spil in het wedstrijdzwemmen voor het regelen van diverse dagelijkse zaken. Zij pakte eerst in 2006 een klein gedeelte van het secretariaat op. Dat werd al snel uitgebreid en sinds enkele jaren heeft zij het grootste deel van het secretariaat onder zich. Zij is in staat om deze taak zoals het maken van opstellingen, het zoeken van ploegleiders en het inschrijven van de zwemmers bij wedstrijden, ondanks vaak een grote tijdsdruk, tot volle tevredenheid van de wedstrijdzwemafdeling uit te voeren. Door haar vele contacten met andere verenigingen voor de inschrijvingen is zij ook het visitekaartje voor de vereniging. Ook is zij al diverse jaren mee geweest als kampleiding bij de kampen van het wedstrijdzwemmen.

Met deze vrijwilligersbokaal willen wij Marian bedanken voor haar grote inzet en betrokkenheid bij de vereniging.