Maandagmiddag 26 december 2011 is Martine Sipman, dochter van trainer Geert Sipman, op 17-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Het is haar helaas niet gegeven om haar doel te bereiken, namelijk het beklimmen per fiets van de Alpe d’Huez om hiermee geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Team Martine zet de strijd echter voort en zal op 7 juni a.s. proberen om met de ‘Actie Alpe d’HuZes’ deze legendarische berg te beklimmen. Help jij mee om Team Martine’s streefbedrag te bereiken? Hiermee houden we de nagedachtenis aan Martine in ere en dragen we ook ons sportieve steentje bij aan al die andere mensen die strijden tegen deze ziekte. Geert zelf is ook deelnemer aan deze sportieve actie!

JIJ ZWEMT EN FIETST TOCH OOK MEE VOOR TEAM MARTINE?

DATUM
Donderdagavond 1 maart 2012 vanaf 18:00 uur

LOCATIE
Zwembad De Veur te Zoetermeer

WIE DOET MEE
Iedereen mag meedoen! Dus ook je vader, moeder, broertje, zusje, opa, oma noem maar op! Het gaat er om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Team Martine! Er mag ook per koppel ingeschreven worden.

ACTIE
Actie 1: 500 meter fietsen (hometrainer) en 50 meter zwemmen
Actie 2: 1.000 meter fietsen (hometrainer) en 100 meter zwemmen

INLEG
€ 10,= per persoon (adviesbedrag, ook bij inschrijving als koppel), een hoger bedrag is natuurlijk altijd welkom! En mocht je dit bedrag te hoog vinden, dan kun je al mee doen voor € 5,= per persoon. Klik hier voor het formulier waarmee je je kunt laten sponsoren!

JE KUNT ZELFS EEN BEKER WINNEN!
Bij je inschrijving geef je door welke actie je gaat doen (actie 1 of actie 2) en voor welk bedrag. Daarnaast geef je van tevoren op hoeveel tijd jij denkt nodig te hebben om jouw fiets- en zwemafstand (bij elkaar opgeteld) af te leggen. Degene die het dichtst zijn inschrijftijd nadert, wint een beker!

KUN JE NIET MEE DOEN? DONEER DAN EEN BEDRAG
Als je niet kunt mee doen aan deze actie, maar je wilt wel een donatie geven, dan stort je jouw bijdrage op ING reknr. 126.22.11 t.n.v. Zwemvereniging WVZ o.v.v. Actie Martine. En natuurlijk is een donatie van je vrienden, kennissen, familie, school/studie- genoten ook van harte welkom! Elk bedrag telt mee om deze actie tot een succes te maken!

MartineENTHOUSIAST? SCHRIJF JE DAN NU IN !
Aanmelden bij Richard Koudijs, via dit e-mailadres

MEER WETEN OVER TEAM MARTINE EN ALPE D’HUZES?
Lees dan hier verder voor Martine’s & Geert’s pagina:

‘We hopen dat Martine nog lang in heel veel harten zal voortleven en qua doorzettingsvermogen een voorbeeld voor velen mag zijn!’

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Fysiok