WVZ succesvol op de District Sprint kampioenschap 2011!

4. /
  5. Wedstrijdzwemmen
  6. /
  7. WVZ succesvol op de...

Op de District Sprint Kampioenschap 2011 dat op 6 november in ‘s-Gravenzande werd gezwommen had WVZ zich met 14 zwemmers gekwalificeerd. En dat dit niet de minste waren kwam tot uiting op het podium: 6 x Goud en 3 x zilver! Van de 14 zwemmers hadden zich 12 geplaatst voor de finale. Na een lange en vermoeiende wedstrijd een resultaat waar we trots op kunnen zijn! Ook werden weer vele PR-en gezwommen, soms wel van 3,5 seconden!

Resultaten:
Goud voor: Claire, Bernard, Jasmijn, Isobel, Valerie en Amber.
Zilver voor: Inge, Joost en Jasmin. 4e plaats voor Stefan. 5e plaats voor Desire en Kishen.
Lauren en Diana hebben zich helaas niet kunnen plaatsen voor de finale.