Speciaal voor vrijwilligers van uw vereniging die een grote wedstrijd van zeer dicht bij wil meemaken. Dit is hun kans. De Amsterdam Swim Cup 2013 zoekt vrijwilligers!

Ben jij enthousiast voor zwemmen of vind je het gewoon leuk om bij een internationaal sport evenement betrokken te zijn? Dan is werken bij de ASC 2013 echt iets voor jou! De Amsterdam Swim Cup is een internationaal toernooi dat is aangewezen als kwalificatietoernooi voor de Europese Kampioenschappen langebaan in 2014 in Berlijn.

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan dit evenement. Het gaat om leuke en niet al te moeilijke werkzaamheden tijdens de wedstrijden in en om het Sloterparkbad te Amsterdam.

De werkzaamheden zullen zijn op 7 en 8 december en vinden overdag plaats tussen 08:00-19:00 uur. Lijkt het jou leuk om aan de Amsterdam Swim Cup mee te werken? Mail dan je naam en telefoonnummer naar vrijwilligers@amsterdamswimcup.nl en geef aan op welke dagen je kunt komen werken. Je krijgt van ons dan een bevestiging op welke dagen je ingeroosterd bent. Tot op de Amsterdam Swim Cup!

Namens Amsterdam Swim Cup,
De Dolfijn wedstrijdzwemmen