Ondanks het feit dat de vakantie in volle gang is, hebben wij een gezellige seizoensopening voor het zwemseizoen 2014-2015 georganiseerd! Komen jullie ook?

Op zondag 31 augustus bieden wij de zwemmers de mogelijkheid om te gaan bodyboarden bij Dutch Water Dreams. Hierbij voelt het alsof je liggend of zittend op je board over het water zweeft. Bij een groep van maximaal 48 zwemmers zal dit starten om 13:30. Indien er meer dan 48 zwemmers willen bodyboarden zal de groep gesplitst worden en zal de eerste groep om 12:30 starten.

Na het bodyboarden zal er een presentatie worden gegeven betreffende het nieuwe zwemseizoen.

Rond 17.00 uur kunnen we dan hongerig en wel aanschuiven aan de geheel verzorgde BBQ, inclusief 2 drankjes per persoon. Ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om te kijken bij het bodyboarden, mee te luisteren bij de presentatie en deel te nemen aan de BBQ! Als je als zwemmer niet wilt bodyboarden hopen we je wel te zien bij de presentatie en bij de BBQ.

Tevens is er voor iedereen de mogelijkheid om van het beachvolleybalveld gebruik te maken. Als daar voldoende animo voor is, zullen wij zorgen dat er ter plekke een kleine competitie opgezet zal worden.

Programma
13.00 uur Verzamelen Dutch Water Dreams (bij twee groepen: 1e groep verzamelen om 12:00 uur)
13.30 uur Bodyboarden (bij twee groepen: 1e groep bodyboarden om 12:30 uur)
15.00 uur Voorlichtingsbijeenkomst
17.00 uur BBQ
Tussendoor daar waar mogelijk beachvolleybal

Aanmelden
Je kunt je aanmelden t/m woensdag 20 augustus via tessaverheydt@hotmail.com. Vermeld in de mail je naam, met hoeveel personen je komt en de leeftijd van de aanwezige kinderen.