Beste zwemmers en ouders,

Seizoen 2011/2012 loopt bijna teneinde. De laatste training is op vrijdagavond 6 juli. Volgens traditie, en zoals al eerder op de site vermeld, is er tijdens de laatste zondagtraining van het seizoen (zondag 1 juli) vrij zwemmen voor al onze wedstrijdleden en hun ouders, broertjes en zusjes van 8.00-10.30 uur. Van 8.00-9.00 uur kunnen we het hele bad gebruiken, inclusief de glijbaan. Van 9.00-10.30 uur is alleen het wedstrijdbad beschikbaar. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor kinderen zonder diploma.

Op maandag 20 augustus beginnen de reguliere trainingen weer. Door alle perikelen rondom de verkoop van zwembad Het Keerpunt, is het bestuur de afgelopen maanden erg druk geweest met de onderhandelingen inzake het badwater voor het nieuwe seizoen. Door alle tijd die in de onderhandelingen is gestoken, is de hoeveelheid zwemwater voor onze afdeling gelukkig op peil gebleven. De laatste gesprekken over de exacte verdeling zijn nu afgerond en kunnen we melden dat de trainingen op dinsdag- en donderdagavond naar Het Keerpunt zullen gaan en de trainingen van de dinsdag- en vrijdagochtend naar De Veur. In de vakantie zal er zoals gebruikelijk een nieuwe groepsindeling worden gemaakt. Zodra deze rond is, wordt de indeling op de site gezet (dit zal naar verwachting pas tegen het eind van de vakantie zijn).

De eerste gesprekken met de zwemmers die hebben aangegeven voor intensief sport te willen kiezen zijn inmiddels ingepland. Net voor, tijdens en direct na de vakantie zullen de overige gesprekken worden gevoerd.

Waarschijnlijk kan er net als voorgaande jaren in de laatste vakantieweek al weer wat worden getraind door de junioren en ouder; houd de site in de gaten voor nadere informatie hierover.

Doordat de zwemmers uit de intensief groep een behoorlijk aantal uren per week trainen, is de overgang na 5 of 6 weken “stil liggen” voor hen erg groot. Daarom ontvangen zij ook dit jaar weer een vakantie-advies. Naar verwachting wordt dit volgende week naar hen gemaild.

Met sportieve groet en alvast een hele fijne en ontspannen vakantie gewenst,
Trainers en commissie WVZ wedstrijdzwemmen.

PS: Hou in ieder geval ook de WVZ-site in de gaten voor het laatste nieuws.