Het aftellen is begonnen op zondag 27 april gaat WVZ dan eindelijk naar Vittel!!

We verzamelen zondag 27 april 08:00 uur bij zwembad de Veur. De bus vertrekt om 8:30 uur. Het is van groot belang dat we op tijd kunnen vertrekken, zorg dus dat je op tijd bent!

Wij komen op donderdag 1 mei om 20:30 uur aan te Zoetermeer alwaar je ouders je kunnen komen ophalen. Houdt de website goed in de gaten, indien de aankomsttijd ernstig afwijkt wordt dit vermeld op de website.

BELANGRIJKE MEDEDELING BETREFFENDE DE BAGAGE: MAXIMAAL 1 SPORTTAS (STOP JE DRIJVER, ZWEMVLIEZEN EN PADDELS OOK IN DEZE TAS) en 1 STUKS HANDBAGAGE. Laat je plank thuis want plankjes zijn in Vittel aanwezig. Ook peddels voor minioren zijn niet nodig. 

Stop je zwemspullen boven in je sporttas want bij aankomst in Vittel gaan we meteen door naar het zwembad voor de eerste training.

Aangeraden wordt niet je nieuwste/beste kleding mee te nemen.

Voorzie al je bagage van je naam en pak het in een degelijke tas in. Neem geen waardevolle spullen mee. Zet initialen in je kleding. Om de handdoeken te laten drogen is het handig om een waslijntje mee te nemen + wasknijpers.

Zwemmers met medicatie die nog niks hebben laten weten, willen jullie een uitgebreide mail sturen naar: susanbreugem@casema.nl 

Iedereen die meegaat: heel veel plezier gewenst!