Vandaag woensdag 6 mei hebben we een zwemtraining in de ochtend en een zwemtraining in de middag voor de oudere groepen op het programma staan en voor de jongere groepen 1 zwemtraining en nog een training in de sporthal of buiten in het bos.

Tussen de trainingen door heeft iedereen vrije tijd om te doen en laten wat men zelf wil. Een aantal zijn nog naar de winkels geweest voor een klein kado of naar de supermarkt. Anderen waren aan het voetballen bij het hotel of gewoon even chillen in het gras. Richard Koudijs had ook nog met een klein groepje het voetbalstadion van Esbjerg bezocht, wat vlak naast het hotel is gelegen.

Na het avond eten werd de groep in tweeën gesplitst. De ene groep begon met een tafeltennistoernooi en de ander met een bosspel. Na drie kwartier werd dit gewisseld. Al met al was dit een mooie laatste volle dag van het kamp. Morgen weer inpakken en hebben we de 100 meter wedstrijd. De bus zal dan om 13:30 vertrekken en hoopt rond 01:30 in Zoetermeer aan te komen.  Dit wijkt af van de tijd die van te voren in het programma was opgenomen. We zullen proberen via de website zo snel mogelijk het juiste tijdstip van aankomst door te geven.