Zondag 20 april, was het dan zover: de WVZ wedstrijdzwemmen clubkampioenschappen!

Aangezien het ook eerste paasdag was, hadden ook veel mensen familie verplichtingen. Zodoende was dan ook niet iedereen aanwezig. Desalniettemin werd er een gezellige middag van gemaakt met als afsluiting een prijsuitreiking in het clubhuis onder het genot van een hapje en een drankje.

20140420 Clubkampioenschappen 039De wedstrijd bestond uit verschillende afstanden voor verschillende leeftijden en niveaus. De jeugd in opleiding, breedte- en intensief sport kreeg in deze wedstrijd de kans om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen atmosfeer. Het was dan ook super gezellig en de tijd vloog voorbij.

Daarna verzamelde zich iedereen in het clubhuis voor de medailleceremonie. Ook werd bij de 200m en de 400m prijzen uitgereikt voor de meest vlakke race en wie de hele race het dichtst bij zijn 100m tijd zwom. Dit betekende dat iemand die niet de snelste was, toch een prijs kon verdienen.

Na afloop van deze medailleceremonie werden dan nog de clubkampioenen gehuldigd. De clubkampioenen zijn diegene die op alle 100m de snelste tijd hebben gezwommen van september 2013 tot maart 2014.

Na deze prijzenregen was het daarna dan ook tijd om naar huis te gaan en daarmee kwam er een einde aan een hele gezellige zwemmiddag.

De foto’s staan hier.

20140420 Clubkampioenschappen 136