Wederom medailles voor WVZ schoonspringen in Breedtesport competitie.

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Wederom medailles voor WVZ...

Afgelopen zondag vond er in het “Pieter van den Hoogenband” Zwemstadion te Eindhoven de tweede KNZB Breedtesport wedstrijd Schoonspringen plaats waarbij de springers van WVZ zich weer van de goede kant lieten zien. In deze competitie wedstrijd die bestaat uit het springen van vier verschillende wedstrijden wordt aan het eind van de competitie bepaald wie de Breedtesport Kampioen wordt en welke vereniging het verenigingscompetitie wint. Ook bij deze tweede wedstrijd werden door de springers van WVZ weer goede resultaten geboekt.

In de categorie C (12 en 13jaar) werd een 1 ste plaats dus Gouden medaille behaald door Maaike Kemps en behaalde Jasper v. Proosdij de18 de plaats, in deze C categorie staat na twee wedstrijden Maaike Kemps op een eerste plaats.

In de categorie D (10 en 11 jaar) werd zelfs eeneerste en tweede plaats behaald, Fianne Gruppen behaalde een Gouden medaille en Sacha Roos veroverde de Zilveren medaille en in de zelfde klasse behaalde Rosanna Selier een 7 de plaats, Dionne Dols een 8 ste plaats en Chinouk Bollen een 20 ste plaats. In deze categorie staat Sacha Roos na twee wedstrijden ook op de eerste plaats.

In de categirie E (9 jaar en jonger) behaalde Rianne van Ettinger een 6de plaats, Evert Praasterink een 15 de plaats en Arjen Binda een 20 ste plaats. Door deze resultaten staat WVZ in het verenigingsklassement goed op de derde plaats en kan er gestreden worden voor een tweede plaats later in de competitie. Op naar de volgende wedstrijd 19januari 2014 in het Sloterparkbad in Amsterdam.

DSC 0121 800x600