4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Sterke start WVZ Schoonspringen...

Zondag 29 oktober, hebben de schoonspringers(sters) van WVZ meegedaan aan de eerste wedstrijd van de KNZB Breedtesportcompetitie in zwembad De Veur in Zoetermeer. Het was een groot succes dankzij de inzet van de schoonspringers die meededen aan de wedstrijd en natuurlijk niet te vergeten de trainster Colinda Bal. De schoonspringers hebben alvast in deze eerste wedstrijd, waarvan er nog 4 zullen volgen, de eerste medailles binnengehaald. Zestien schoonspringers(sters) van WVZ waren bij deze wedstrijd van de partij en vier ervan hebben een plaats weten te bemachtigen op het erepodium.

Bij de categorie E (9 jaar en jonger), de groep met de jongste deelnemers, behaalde Selina Halters een 4de plaats, Zoë Taylor een 5de plaats en Kyra van der Meer de 11de plaats voor deze springers was het de eerste keer dat zij aan de Breedtesport meededen ze hebben het heel goed gedaan.
In de categorie D (10 en 11 jaar) werd de eerste Gouden medaille voor WVZ binnengehaald, Nikita Feijtel behaalde daar een hele mooie 1ste plaats, een 4de plaats net geen podium plaats was voor Lindsey van Krieken, gevolgd door Michelle Druif met een 7de plaats, Anna Taylor behaalde een 8ste plaats, Esmee Dekker een 11de plaats, 15de plaats voor Arjen van Ettinger, 16de plaats voor Mika Steven, 17de plaats voor Noah de Barba en een 20ste plaats voor Lucas Kindt.

In de categorie C (12 en 13 jaar) werd de tweede gouden medaille binnengehaald. Rianne van Ettinger. De derde gouden medaille werd in de Categorie B (14 en 15 jaar) behaald door Sacha Roos zij behaalde de 1ste plaats, Lars de 4de plaats in deze groep.
In de categorie A (16 jaar en ouder) werd de laatste medaille , Chiara Ledda haalde de 3de plaats en de bronzen medaille.
In klassement van de verenigingscompetitie deden de springers goede zaken en staan met de behaalde resultaten op de 1ste plaats. Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten en gaan bij de volgende wedstrijd op 18 November in het “Pieter van den Hoogenband” zwemstadion in Eindhoven deze 1ste plaats verdedigen.