Goed KNZB Regio-kampioenschap voor Schoonspringers WVZ

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Goed KNZB Regio-kampioenschap voor...

Afgelopen zondag zijn de jaarlijkse KNZB Regio West Kampioenschappen gehouden in zwembad Hofbad in Den-Haag. Tijdens deze wedstrijd werd er gesprongen van de 1m-, 3m plank en 5m platform. De schoonspringers van WVZ kwamen zowel op de 1m-, 3m plank en 5m platform uit. De dag begon voor de schoonspringers al goed bij de eerste wedstrijd op het 5m platform, bij de Dames Al-in behaalde Annemarijn Bal een 2de plaats en werd bij haar het Zilver omgehangen. Daarna was het de beurt aan de meisjes-C op de 1m plank, Nikita Feijtel behaalde de 2de plaats en won hiermee ook een Zilveren Medaille, de Bronzen Medaille was ook voor WVZ, Anna Taylor behaalde een 3de plaats, in deze zelfde klasse behaalde Aiden Wallegie een 4de plaats, Esmee Dekker een 6de plaats en Lindsey van Krieken een 7de plaats. Bij de Meisjes-B op de 1m plank behaalde Rianne van Ettinger ook een Zilveren Medaille door de 2de plaats te veroveren. Daarna werd de wedstrijd voor de Meisjes-D op de 1m plank gehouden, ook daar werden Medailles binnen gehaald, Selina Hülters behaalde het Zilver door de 2de plaats te veroveren, Kyra van der Meer behaalde een 3de plaats goed voor de Bronzen Medaille, Zoë Taylor behaalde de 4de plaats en Solana Kock de 6de plaats. In de wedstrijd Al-in Dames op de 1m behaalde Annemarijn Bal een 2de plaats en behaalde daarmee haar tweede Zilveren Medaille.

Daarna werden de wedstrijden op de 3m plank gehouden. Bij de meisjes-D behaalde Selina Hülters haar tweede Zilveren Medaille door de 2de plaats te behalen, het brons was voor Zoë Taylor zij veroverde de 3de plaats. Op de 3m plank bij de meisjes-C behaalde Nikita Feijtel ook haar tweede Zilveren Medaille door de 2de plaats te veroveren, de 3de plaats een Bronzen Medaille werd behaald door Lindsey van Krieken, Esmee Dekker behaalde in deze wedstrijd een 4de plaats. Annemarijn Bal behaalde haar derde Zilveren Medaille door ook de 2de plaats op de 3m plank te veroveren. In de Laatste springer van deze dag was Rianne van Ettinger bij de meisjes-B op de 3m plank, zij behaalde een 3de plaats, wat goed was voor de Bronzen Medaille.