Beste zwemmers, trainers, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden,

Afgelopen week is de zwemdocumentaire ‘0,03 seconde’ in première gegaan. Regisseur Suzanne Raes volgt de topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman van de voorbereidingen op de Olympische Spelen 2016 tot en met die ene, beslissende race. Jarenlang trainen ze ieder op hun manier zes dagen per week, kilometers per dag met Rio als stip aan de horizon. Ze worden bijgestaan door zeer diverse coaches: een Spartaanse driller, een rekenmeester en een gedreven vriend. De afloop is bekend.

Lijkt het je leuk om deze zwemdocumentaire (90 minuten) gezamenlijk te kijken? Meld je dan nu aan!

Datum     : zaterdag 22 april 
Aanvang : 14.00 uur 
Kosten    : € 7,50
Locatie    : Bioscoop Lantaren Venster, Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam (vlakbij Hotel New York)

Aanmelden
Omdat de bioscoop graag zo spoedig mogelijk verneemt op hoeveel personen zij kunnen rekenen, verzoek ik jullie je zo snel mogelijk – uiterlijk maandagavond 17 april 20.00 uur – op te geven via: communicatie.wedstrijdzwemmen@wvz.nl
Let op: vermeld hierbij de namen van degenen die meekomen! 

Deze uitnodiging is niet alleen bestemd voor onze zwemmers, trainers, vrijwilligers, maar ook voor de zwemouders en/of je broertje/zusje, vriend of vriendin. Kortom: voor een ieder die de zwemsport een warm hart toedraagt!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Graag tot ziens op zaterdag 22 april!

Met vriendelijke groet,

Dian de Leeuw
Communicatie | PR
Zwemvereniging WVZ Zoetermeer