Afgelopen woensdag 6 januari 2016 was het dan weer zover. Alle trainers van WVZ konden zich aanmelden voor een leuke avond. Helaas is het bedrijf van Peter Jansen van pand veranderd en daarom was de keuken dit jaar niet beschikbaar. Dat weerhielden Peter en mede organisator Frank er niet van om met een goed alternatief plan te komen.
In ons eigen Clubhuis werd een culinaire gourmetavond georganiseerd bestaande uit 3 gangen. Onder het genot van een lekker drankje begonnen we de avond met een rolletje gevuld met Peking eend en groente.
Bij de eerste gang van het gourmetten werd er verse zalm geserveerd met teriyaki saus en kleine champignons. De tweede gang was kip en dit kon worden aangevuld met taugé, satésaus, lente ui, paprika en brood.
Als nagerecht hadden de heren Spekkoek meegenomen. Alle gerechten hadden een oosters tintje, wat deze gourmetavond weer apart maakte. We hebben genoten!
Namens het hele trainersteam van WVZ willen wij Frank en Peter heel hartelijk danken voor het initiatief en het organiseren van deze gezellige avond.