Select Page

WVZ Algemeen

Zwemmen is leuk! En dat kunnen de bijna 1100 leden van Zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer bevestigen.

Bij WVZ kun je terecht voor vrijwel alle zwemsporten, zoals:
Leszwemmen
Recreatief
Schoonspringen
Synchroonzwemmen
Waterpolo
Wedstrijdzwemmen

Vind je het leuk om een keer een proefles te volgen bij één van de zwemsporten, of wil je lid worden van onze zwemvereniging, meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Bij WVZ kan iedereen terecht, of je nu zin hebt om af en toe een baantje te trekken, of gaat het voor verbeteren van je pr’s op topsportniveau.We bieden zwemplezier voor ieder niveau, jong of oud.

WVZ staat open voor alle leden, ook buiten de gemeente Zoetermeer. We zijn trots op de functie die we vervullen binnen de regio, mede door ons brede aanbod. WVZ is dan ook één van de grootste zwemverenigingen van Nederland, met bijna 45 jaar zwemplezierervaring.

 

Laatste nieuws

WVZ zoekt een coördinator persberichten

WVZ doet het goed. We behoren tot de top vijf van Nederland als het gaat om omvang, prestaties en gezelligheid. De (inter)nationale medailles en records komen met de regelmatig van een klok binnen. Binnen zwem-minnend Nederland staat onze reputatie als een huis....

Nieuwe website

Onze website was hard aan vervanging toe. Sinds gisteren staat onze nieuwe website live! Helemaal klaar zijn we nog niet met de website. Er moet nog wat informatie overgenomen worden uit de vorige website en we gaan met een stofkam door alle bestaande teksten. De...

Vrijwilliger worden?

Doe met onze fijne vereniging mee! Iedere ondersteuning is welkom.