De grote wedstrijdzwemploeg van WVZ moest zich zondag in drieën splitsen. Een ploeg ging naar Leiden voor de felbegeerde Hutspottroffee waar de zwemploeg derde is geworden. De volgende ploeg zwom in Zwijndrecht de vierkamp en de laatste ploeg ging naar de niveau wedstrijd deel 1 in zwembad de Waterthor.

In Leiden zwom Isabelle Massar een uitstekend persoonlijk record op de 50 mtr vrijeslag in een tijd van 29.18. De twee minioren Sabine Koudijs en Krijn de Kievit waren zondag goed in vorm en zwommen respectievelijk op 50 mtr schoolslag een pr van 46.07 en 100 mtr vrijeslag in een pr van 1.23.08.
Tijdens de vierkamp in Zwijndrecht werden opmerkelijke prestaties geleverd door Nick Baron door twee keer een tweede plaats te behalen op de 50 vrijeslag en 200 mtr wisselslag, Brady Dubois behaalde eveneens een pr op de 200 mtr schoolslag. Tevens een goede start van het seizoen voor Remon van Mil met eerste plaats en een persoonlijk record op de 200 mtr vrijeslag in een tijd van 2.17.45.
Tot slot werd in de Waterthor een zeer goede prestatie geleverd door Arthur Soutendijk op de 100 mtr rugslag met maar liefst 12.31 seconden onder zijn tijd te zwemmen, de prestatie
werd beloond met een zilveren medaille. Sebastiaan Haffert behaalde eveneens bij de junioren op de 100 mtr rugslag een persoonlijk record.
Vivian Witkamp zwom voor de meisjes junioren naar een tweede plaats op de 50 mtr schoolslag.