WVZ Wedstrijdzwemmen heeft een traditie hoog te houden als het gaat om zwemkampen voor alle zwemmers. De afglopen jaren waren de zwemkampen in Vittel en Nijverdal een groot succes. Hierover kun je alles lezen en zien als je in het menu hiernaast bij archief kijkt.

Na het drietal succesvolle trainingskampen in Vittel gaan we volgend voorjaar op

trainingskamp in ons eigen land in Heino, vlakbij Zwolle!!

Van zondag 28 april tot en met donderdag 2 mei 2013 verblijven wij in de accommodatie Summercamp Heino.

Trainingen en accommodatie
De zwemtrainingen worden gehouden in zwembad Het Ravijn te Nijverdal. WVZ beschikt 4 uur per dag over het complete bad. De zwemmers zullen dagelijks per touringcar naar Het Ravijn vervoerd worden. Klik hier voor een filmpje over het zwembad.
Het uitgestrekte terrein van het summercamp is gelegen in een bosrijke omgeving met een meertje en een strand. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een (klein) zwembad, sporthal, voetbal- en volleybalveld, midgetgolf, tafeltennis en zelfs een bioscoop. Voldoende mogelijkheden dus om een sportief en gezellig trainingskamp te organiseren!

Kosten
De kosten per deelnemer worden op dit moment, bij een deelname van maximaal 70 zwemmers, begroot op € 200,= per persoon. Om extra activiteiten te kunnen organiseren zijn wij op zoek naar sponsors. We vragen iedereen die WVZ een warm hart toedraagt – en dus ook jou! –om te bezien of in jouw omgeving mogelijkheden bestaan om het trainingskamp te sponsoren. We horen het graag!

Aanmelden
Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan uiterlijk 15 november a.s. op middels het inschrijfformulier.

Aanbetaling
Gelijktijdig met je aanmelding verzoeken we je een aanbetaling van € 100,– over te maken op gironummer 1262211, t.n.v. zwemvereniging WVZ Zoetermeer, onder vermelding van de naam van de zwemmer en ‘trainingskamp 2013’. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan het beschikbare aantal plaatsen, dan hanteren we het tijdstip van betaling als selectiecriterium.

Let wel: i.v.m. de door ons gereserveerde accommodatie en zwembad kan de aanbetaling niet meer worden terugbetaald. Bij afzegging tot 31 maart 2013 is de helft van het kampgeld verschuldigd en bij afzeggingen na 31 maart 2013 is het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard is er de mogelijkheid om bij calamiteiten van de hierboven beschreven betalingsregeling af te wijken.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Richard Koudijs per mail of op 079 3617957/06-44044164