Het aftellen is begonnen: over minder dan twee weken gaat het WVZ-zwemkamp 2013 van start! Dit jaar slaan we ons kamp op in eigen land en wel in Summercamp Heino. Dit betekent dat we niet voor dag en dauw hoeven te vertrekken. We verzamelen zondag 28 april om 11:30 uur bij zwembad De Veur; de bus vertrekt om 12:00 uur, zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent! 

Donderdag 2 mei rond 19:00 uur komen we weer terug bij De Veur. Mocht de aankomsttijd ernstig afwijken, dan informeren wij het thuisfront via de www.wvz.nl. Let op: de zwemmers vertrekken rechtstreeks vanuit het zwembad naar Zoetermeer waar zij voor vertrek nog een drankje en iets lekkers krijgen. Zij hebben dus nog niet gegeten bij thuiskomst.

Bagage We verzoeken je 1 SPORTTAS en 1 STUKS HANDBAGAGE mee te nemen. Je beddengoed (een dekbed of slaapzak alsmede kussensloop en hoeslaken) mag je in een aparte vuilniszak/klein tasje (met je naam erop) meenemen. In verband met de beperkte bagageruimte in de bus verzoeken wij jullie dringend om je te houden aan bovenstaand bagage advies!

Let op: stop je zwemspullen in je handbagage, want bij aankomst in Nijverdal gaan we meteen van start voor de allereerste training in zwembad Het Ravijn.

Handbagage– Lunchpakket en pakje drinken voor de heenreis

– Zwemspullen (de gebruikelijke spullen die je voor een training nodig hebt) – Spelletjes – Iets om te lezen – Evt. reistabletjes – Medicijnen – Tussendoortjes – Evt. zakgeld, ongeveer € 10,00 – paspoort / ID-kaart (vanaf 14 jaar)

Mobiele telefoons Het meenemen van mobiele telefoons is geheel voor eigen risico. Bij misbruik worden de mobiele telefoons ingenomen.De telefoons mogen ’s nachts niet worden gebruikt; de telefoons van de jongere zwemmers worden ’s nachts door de leiding ingenomen en bewaard.

Website Via de website, onder ‘wedstrijdzwemmen’ – ‘zwemkamp’, houden wij het thuisfront op de hoogte van onze dagelijkse activiteiten. Ook plaatsen wij foto’s op de website.

Adresgegevens & telefoonnummer voor noodgevallen De zwemmers verblijven in Summercamp Heino op het volgende adres:Summercamp Heino Schaarshoekweg 1 8131RE Wijhe Tel. 0572 -393 049

In noodgevallen kan Eric van Straaten worden gebeld op het volgende telefoonnummer: 06-23369708 (dag en nacht bereikbaar).

Wij zien uit naar het trainingskamp en we zien jullie graag op zondag 28 april om 11.30 uur bij De Veur!

 

Met sportieve groet,trainers en begeleiders Zwemkamp 2013