Zondag 20 maart jl. heeft WVZ voor het eerst een langbad limietwedstrijd buiten de deur georganiseerd en wel in zwembad De Krommerijn te Utrecht. Maar liefst 30 zwemverenigingen, variërend van klein tot groot, hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Dat het een aantrekkelijke wedstrijd met 30 programmanummers betrof, werd wel duidelijk door de aanwezigheid van enkele (jeugd) topzwemmers, zoals bijvoorbeeld Rieneke Terink, Frank Roovers en Nyls Korstanje. Uiteraard gaf ook een grote ploeg WVZ-zwemmers acte de présence!

Swimcup en NJJK limieten
Niet voor niets was het een limietwedstrijd: deze dag was de laatste kans voor het behalen van een Swimcup limiet. Vier WVZ’ers zijn hierin geslaagd: Lauren van IJll en Joost de Roy van Zuydewijn (beiden 50 school), Isobel Bowring (50 vrij) en Thomas Jansen (200 rug). Daarnaast hebben Marlinde Beukers (100 vrij), Bjarne van Straaten (100 school), Tygo van Hasselt (200 vrij), Rosey Metz (100 vrij), Jasmijn Boon (200 vlinder) en Adriaan Provo Kluit (200 rug) een NJJK-limiet behaald. Hartelijk gefeliciteerd allemaal met deze prestaties! 

Organisatie & vrijwilligers
Voor de organisatie van deze wedstrijd had WVZ veel enthousiaste vrijwilligers op de been gebracht.  Mede door de inzet van een zogenaamde dubbele jury en een ‘echte’ Duitse start liep de wedstrijd op rolletjes. Ook de samenwerking met de organisatie ter plekke was uitstekend. Heel veel dank aan alle personen die deze wedstrijd georganiseerd hebben, mee geholpen hebben en tot een succes hebben gemaakt. Wie weet staat volgend jaar deze WVZ wedstrijd wederom op de zwemkalender!

Voor de wedstrijduitslag klikt u hier.

  Foto klein