De laatste dag, 21 oktober 2015, van de WVZ trainingstage is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om de kamers op te ruimen en de koffers in te pakken. Rond 10 uur vertrekt de WVZ karavaan weer richting Eindhoven voor de 2 uur durende ochtendtraining. Ook deze ochtend beschikt WVZ weer over het Innolab trainingsbad. Hetzelfde badwater dus waarin onze nationale toppers hun baantjes trekken!

20151021 trainingsstage IMG 0814Rond 13.30 uur staan broodjes en soep klaar in de Moorselse Hoeve om de hongerige sportmagen te stillen. Na de lunch wordt er een gezamenlijk spel gedaan: ‘levend galgje’! Daarna is er nog een half uurtje om te chillen. Alvorens voor de allerlaatste keer weer richting Eindhoven te vertrekken speelt Anne nog even een mooi liedje op zijn gitaar.

En dan is het om 16.30 uur tijd voor de 20151021 trainingsstage IMG 0770afsluitende, pittige A3 training in het 50 meter bad van PvH Zwemstadion. Er wordt twee uur hard getraind en soms ook een beetje afgezien. En met deze allerlaatste training komt er ook een eind aan deze sportieve, leerzame, maar bovenal ook gezellige trainingstage. Natuurlijk zijn we benieuwd of de trainingsarbeid en de aanwijzingen terug te zien zullen zijn in de komende zwemresultaten. Tot slot wordt op de terugweg nog een pitstop gemaakt voor een snelle hap, zodat rond 21.15 uur de zwemmers weer veilig terugkeren bij De Veur.

Foto klein