Van donderdag 26 januari t/m zondag 29 januari a.s. vindt het NJJK kb 2017 plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. WVZ reist met een grote wedstrijdploeg morgen af naar het zuiden.
Met maar liefst 28 (!) zwemmers zal WVZ vertegenwoordigd zijn op dit Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschap korte baan. Ook 7 WVZ’ers van de RTC Den Haag ploeg zijn present. Met 13 meisjes en 15 jongens (waaronder een aantal jonge debutanten) zijn onze zwemmers goed voor 113 starts (excl. de RTC-zwemmers). Leuk om te vermelden is dat er maar liefst 10x gestart wordt in een estafette en dat er natuurlijk ook medaillekanshebbers in de ploeg aanwezig zijn. Dat belooft nog wat aankomend wedstrijdweekend.

En dit is de wedstrijdploeg
Wij wensen jullie allemaal heel veel succes: Grace Anderson, Klaas Arkesteijn, Marlinde Beukers, Tim van Borselaer, Jasper Breugem, Feija de Bruin, Eline Duynisveld, Christy Geurts, Tygo van Hassel, Dylan Jansen, Scott Jansen, Thomas Jansen, Narlaylah Kartosentiko, Anthony Kraag, Noah Legerstee, Rosey Metz, Chefanja Nunes, Bart Pardon, Adriaan Provó Kluit, Abel te Riele, Joost de Roy van Zuydewijn, Jelsie van Ruijven, Sanne van Ruijven, Dylano Termoshuizen, Claire Verkijk, Inge Vieveen, Max Visser en Irma van der Wulp!

Wedstrijduitslagen via Livetiming
Voor degenen die de wedstrijduitslagen willen volgen, dat kan via Livetiming

Helaas was het logistiek onmogelijk om alle zwemmers gelijktijdig op de foto te zetten. Een complete wedstrijdploegfoto houden jullie nog tegoed!