In de meivakantie gaan de meeste trainingen gewoon door. Doordat veel zwemmers en trainers op trainingskamp naar Vittel zijn, zal de trainersbezetting afwijken van normale weken en zal er een beperkt aantal zwemmers op de trainingen aanwezig zijn. Hierdoor worden de trainingen op dinsdag- en donderdagavond samengevoegd: het late uur vervalt; zie verder onderstaand overzicht.

De volgende trainingen zullen vervallen:

  • maandag 30 april: vanwege Koninginnedag is het zwembad gesloten en vallen de ochtend- en avondtraining uit
  • dinsdagavond 1 mei: training in De Driesprong vervalt (zwemmers van die training zijn welkom in De Veur om 17.45 uur)
  • woensdagochtend 2 mei: geen trainer beschikbaar; zwemmers die hierdoor een training missen, kunnen ter vervanging een andere training naar keuze toevoegen
  • donderdagavond 3 mei: training in De Veur vanaf 19.30 uur vervalt (zwemmers van die training zijn welkom in De Veur om 18.00 uur)

Wachten op de trainer!!
Doordat het vakantie is, hoeven de zwemmers niet voor de douches te wachten tot de leszwemmers van de gemeente klaar zijn. Er mogen echter geen zwemmers de zwemzaal (en zeker het water!) in, voor er een trainer aanwezig is. Het is belangrijk dat daar op wordt gelet; bij deze het verzoek aan de ouders om in de gaten houden dat jullie kind daadwerkelijk wacht tot er een trainer aanwezig is.