Zondag 20 november was het dan zover: de regionale Club Meet wedstrijd stond op het programma. De WVZ-ploeg was met 21 minioren afgereisd naar zwembad de Aquarijn in Alphen a/d Rijn.

Al enige weken voorafgaand aan de wedstrijd hebben de zwemmers (en niet te vergeten de ouders en begeleiders) veel geknutseld om goed voor de dag te komen. De wedstrijd had als thema: boten, piraten en zeemeerminnen. De meisjes waren getooid met een zeemeerminnenstaart, terwijl de jongens er stoer uitzagen als piraat of wandelend skelet. Tot de dag voor de wedstrijd werd er nog gewerkt aan het spandoek. En dat was te zien, niet alleen zag het er heel erg mooi uit, maar er zaten zelfs lichtjes in….wow!

Tijdens deze leuke en spannende wedstrijd hebben onze minioren zich als een (h)echt team gepresenteerd. Iedereen heeft heel hard gezwommen. Voor een tweetal meisjes was de Club Meet zelfs hun allereerste zwemwedstrijd. Jaylee en Fabienne vonden het dan ook heel spannend om in een zwembad met 10 banen van start te gaan. Onder luide aanmoediging van alle teamgenootjes wist ons meisjesteam met een dikke voorsprong de eerste plaats bij de estafette te behalen. Dat is heel knap, want de concurrentie in onze regio is groot.

Uiteindelijk eindigde de WVZ-ploeg op de vierde plaats. Nu is het afwachten of het team zich geplaatst heeft voor de landelijke finale.

20161120 WA0004