Beste ouders/zwemmers,

Aankomende zaterdag 22 augustus bent u vanaf 13:15 uur welkom bij Sportcomplex De Veur.

Programma:

  • 13:30 uur – Inleiding
  • 13:35 uur – Presentatie WZ commissie
  • 14:00 uur – Presentatie Trainers
  • 14:30 uur – Start sportmiddag
  • 17:00 uur – BBQ

Er wordt vanaf 13:35 uur in de sporthal een presentatie van de wedstrijdzwemcommissie gegeven en de trainers geven uitleg over de invulling van het nieuwe seizoen.

 Vanaf 14.30 zorgen we voor een sportieve middag, waar we in teamverband gaan sporten. Zorg voor sportkleding (die vies mag worden) en natuurlijk zwemkleding.(plankje,drijver, zwemvliezen zijn niet nodig)

Rond 17:00 uur sluiten we gezellig af met een gezamenlijke BBQ.

Iedereen die zich heeft opgegeven voor het sportieve gedeelte en de BBQ alstublieft € 10,= p.p. contant betalen bij binnenkomst. (liefst gepast). De mensen die zich alleen hebben opgegeven voor het sportieve gedeelte vragen wij een eigen bijdrage van € 5,= p.p.

In de middag is koffie/thee en aanmaaklimonade gratis, wilt u wat anders drinken dan kan u tegen betaling bij de bar in het clubhuis een consumptie kopen. Clubhuis is tot 17:00 uur geopend.

Vanaf 17:00 maken wij gebruik van het Restaurant van sportcomplex de Veur. (clubhuis is dan gesloten). Bij de BBQ is inbegrepen 1 consumptie en 1 waterijsje. Wilt u meer drinken dan kunt u dat tegen betaling halen bij de bar van het restaurant.

Wij hebben er veel zin in en hebben mooi weer besteld.

Tot zaterdag.

Met sportieve groet,

Namens de

activiteiten-/ evenementenorganisatie