Net als voorgaande jaren organiseerde Peter Jansen weer het jaarlijks trainingsuitje. In de gezellige keuken van Primair Projekt BV werd er in groepen samen gekookt en daarna met z’n allen genoten van de heerlijke gerechten. Het menu, wat Peter bedenkt en inkoopt, is niet zo maar wat.

20141210 trainersuitje 2

Elk jaar wordt er op hoog culinair niveau gekookt. De ontspannen sfeer zorgt voor veel gezelligheid en leuke gesprekken. Zo kan men de mens achter de trainer leren kennen. Dit jaar was er een ongekende grote groep, maar liefst 20 trainers hadden zich opgegeven. De nieuwelingen moesten een rode muts opzetten.

Als appetizer waren er canapés en crosstinies. Heerlijk om tussen het werken door al een beetje te eten. Het menu zag er als volgt uit:

Salade van Rivierkreeftjes met mango chutney

Wortel sinaasappel soep

Kabeljauw met rauwe ham, trostomaatjes en tagliatelle met verse pesto

Chocolade bakje met champignonmousse

Als afsluiting was er natuurlijk koffie. Bij elke gang vertelde de desbetreffende groep welke ingrediënten waren gebruikt en hoe het gerecht bereid was. Na het dessert hielp iedereen met afwassen en opruimen zodat de keuken weer schoon was voor de volgende werkdag.

Namens alle trainers willen wij Peter heel hartelijk danken voor de organisatie en het beschikbaar stellen van de keuken. Bovendien heeft iedereen de recepten toegestuurd gekregen, zodat men extra inspiratie heeft voor de komende kerstdagen.

Foto klein