Vlak voor de regionale minioren finale organiseert WVZ een speedo limiet wedstrijd, zodat de zwemmers de gelegenheid krijgen om hun tijden nog even aan te scherpen. WVZ was er dit keer, op 25 mei in de Veur, met een klein groepje.

Alle zwemmers mochten in principe 2 keer zwemmen, en dat was maar goed ook, want de programma’s volgden elkaar behoorlijk snel op.

Feija beet het spits af met de 200m wisselslag. Zij kon haar tijd niet verbeteren en eindigde als 11e. Dylano zwom ook de 200m wisselslag en liet zien dat hij er echt weer plezier in heeft. Met maar liefst een pr van 13 sec eindigde hij op de eerste plaats.

Jasper zwom de 100 rug en kon zijn tijd niet verbeteren, toch werd hij eerste in zijn leeftijdsklasse. Ook de oudste jongens zwommen de 100 rug. Alle 3 verbeterden ze hun tijd. Thijs werd eerste, Niels werd 5e en Luc werd 12e.

De jongste meisjes kwamen toen aan de start en Iris zwom exact haar eigen tijd en werd daarmee 8e.

Luc zwom als enige minior 6 van WVZ de 100 school en werd keurig 4e. 

Vervolgens startten Iris en Feja in 1 serie voor de 100 vrij. Met een mooi pr van 2 sec werd Feija 4e Iris werd 7e.

Jasper had pech bij de 100 vrij omdat zijn brilletje bij de start afging. Toch zwom hij de hele 100 m uit en werd uiteindelijk toch nog 4e. Heel knap gedaan. Niels zwom ook de 100 vrij en kon niet aan zijn tijd komen. Hij werd 5e.

Bij de vlinderslag verbeterde Thijs zijn tijd met 8 sec en werd eerste. Met de 200m wisselslag nog in de benen kon Dylano niet aan zijn tijd komen, maar werd toch netjes 5e. Niels van Noort haalde maar liefst 7 sec van zijn tijd af en werd 6e.

Bij de afsluitende afstand : 200m vrije slag stond alleen Susanne Roeleveld aan de start voor WVZ. Zij zwom een dik pr van 12 sec wat haar een mooie 12e plaats opleverde.