Op zondag 1 september zijn alle wedstrijdzwemmers, officials, vrijwilligers en ouders, broertjes en zusjes uitgenodigd voor de jaarlijkse seizoensopening! We kunnen dan weer gezellig bij praten over de vakantie en weer fris en enthousiast aan het nieuwe seizoen beginnen.

Wat gaan we doen?

13.00 uur – Inloop in de sporthal “de Veur”
13.30 uur – Presentatie WZ commissie over de aanpak en doelstelling voor het komende seizoen. Ook de ervaringen van Geert Sipman bij de Alpe d’Huzes en groepsgewijze uitleg door kerntrainers.
15.00 uur – Start prestatieloop
15.45 uur – Start zwem-estafette 1
16:30 uur – Start zwem-estafette 2
17:15 uur – Afsluiting sportief deel met drankje en uitreiking prijzen
17.30 uur – Gezellige BBQ
19.30 uur – Eind & opruimen

ZwemspullenwinkelZwemspullenwinkel is de eerste 2½ uur aanwezig om clubkleding te passen en te bestellen, en heeft speciale acties!

Het goede doel
Dit jaar willen we bij de seizoensopening aandacht geven aan het goede doel. Specifiek is dat de Alpe d’Huzes van trainer Geert Sipman (wie heeft er niet bij hem gezwommen). Dit doen we als volgt. Per ronde lopen of estafette-zwemmen kan er gesponsord worden.

  • De prestatieloop is individueel. Er wordt een half uur of een kwartier gelopen en degene met het meeste aantal rondes wint.
  • De estafette-zwemploeg bestaat uit 4 leden, waarvan bij voorkeur 1 niet-wedstrijdzwemmer (ouder, broer, zus of vriend(in). Dit team zwemt een half uur lang 4x25m vrije slag. Je kunt zelf een team samenstellen, of alleen jezelf opgeven zodat wij teams maken.

loper plaatjeKom je ook? Laat het dan weten en mail naar info@wvz.nl. Graag z.s.m. opgeven of je WEL of NIET komt/meedoet, of een deel van de dag.

De kosten voor de hele dag incl. BBQ bedragen 6 Euro.

Tot zondag 1 september!
de Wedstrijdzwemcommissie,

Geef je op via info@wvz.nl