Op haar 8e begon ze met wedstrijdzwemmen bij WVZ en op haar 14e ging ze ook training geven.

Na 33 jaar enthousiast training geven aan de badrand bij WVZ, gaat Karin van Straaten verder bij de KNZB als trainster van het RTC Den Haag. Afgelopen half jaar heeft Karin dit al grotendeels gedaan met daarnaast nog enkele middagtrainingen bij WVZ. Vanaf nu als fulltime RTC trainster, een combinatie met WVZ is hierbij helaas niet meer toegestaan.

Dit is jammer voor WVZ, maar we wensen haar een mooie toekomst en heel veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging bij de KNZB.

Want noemde je Karin, zei je WVZ en vice versa. Karin heeft een groot aandeel gehad in WVZ wedstrijdzwemmen en wat WVZ op dit moment is. Haar vertrek kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan.

Heb je in de afgelopen 33 jaar training van haar gehad of anderszins met Karin te maken gehad en vind je het leuk om haar de hand te schudden, dan ben je welkom op zaterdag 17 september in het restaurant van Sportcentrum De Veur.

Om een inschatting te maken voor het aantal aanwezigen, ontvangen wij graag een bevestiging met ongeveer het aantal personen u denkt te komen.
Dit kan via onderstaand mail adres.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Susan Breugem via mail Susan.wedstrijdzwemmen@wvz.nl.