Op zondag 15 november 2015 mochten beide WVZ teams weer aantreden voor de tweede ronde in de landelijke competitie. WVZ2 zwom deze keer in zwembad De Kulk in Vlaardingen, samen met Van Vliet Barracuda en ZVVS. Team 1 vertrok naar zwembad Sportboulevard in Dordrecht om deze ronde te zwemmen met MNC Dordrecht, De Dolfijn en De Zeeuwse Kust.

Zoals gebruikelijk begonnen de minioren en junioren het programma met de estafettes en hier rolden gelijk weer mooie klasseringen uit. Daarna bleef het genieten voor het publiek en de trainers, want de zwemmers lieten weer heel veel mooie races zien. Ook bij de afsluitende senior estafettes werden mooie tijden geklokt. Kleine en grote zwemmers, kleine en grote pr’s, het zijn er echt te veel om op te noemen. Zeker is dat de trainers na beide wedstrijden zeer tevreden naar Zoetermeer terugkeerden.

Het eerste team eindigde in deze tweede ronde op een 8e plaats en behoudt hiermee de 2e plek in het klassement van de Hoofdklasse. Team 2 zwom naar een 10e plek in deze ronde en blijft daarmee op de 10e plek in het klassement van de B klasse.

Foto klein